Ankara'da Gençliğin Diriliş Hareketi” Kuruldu.

Ankara'da Gençliğin Diriliş Hareketi adı altında bir dernek kuruldu.

16.07.2014 16:30:16 0
Ankara

Ankara’da Gençliğin Diriliş Hareketi adı altında bir dernek kuruldu.

 Dernek yöneticileri vizyonlarının yenilikçi, akılcı, ilkeli, prensip sahibi ve sorumlu bir gençlik yetiştirmek ve gençliğin bilgi, beceri ve fikir düzeyini yükseltecek çalışmalarda bulunmakla birlikte uluslararası arenada yer alarak tüm dünya gençliğine hitap edebilen bir gençlik ve gençlik şuuru oluşturmak olduğunu belirttiler.  Gençliğin Diriliş Hareketi Derneği yöneticileri bu amaç için hızlı bir şekilde teşkilatlanmaya başladıklarını belirttiler.

 Hedeflerinin milli ve manevi değerlere, insani ve ahlaki değerlere, aile ve dini değerlere bağlı kalarak gençliğin sosyoekonomik alanda kalkınmasına yardımcı olan, vatanına ve milletine sahip çıkarak kimse yok mu denildiğinde fert fert ben varım diyebilen bir gençlik yetiştirmek olduğunu da dile getirdiler.

 Bu konuda çalışmalarına da başladıklarını belirten GDH dernek yöneticileri Ramazan dolayısı ile yardım faaliyetlerinde bulunduklarını, İlim tahsil eden gençleri ziyaret ederek bu konuda teşvik etiklerini, düzenli olarak tertip ettikleri toplantılarla gençleri alanında uzman ve duayen sayılabilecek kişilerle buluşturmaya başladıklarını belirttiler. Bu konuda yaptıkları çalışmalara birçok sivil toplum kuruluşunun ve önemli teşkilatların destek verdiğini söylediler. İlerleyen dönemlerde dernek merkezinde birçok konuda kursların verilmeye başlanacağını ve yine bu merkezde düzenli sempozyum ve konferansların düzenleneceğini söylediler.

 

 

‘’HABERİN OLDUĞU HER YERDE’’

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 

 


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04